Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

 Να σου πω τα νέα μου;

     Όταν θέλω να το μπαίξω μου παίρνει πολύ ώρα να βρω τσόντα. Καταλαβαίνεις;

     Κάθομαι και ψάχνω πολύ ώρα, δε βάζω ότι να' ναι δε θέλω απλά να τον παίξω και να τελειώσω. Δε μου αρκεί αυτό.

     Ψάχνω πολλλή ώρα.

      Διαλέγω προσεκτικά. Υπάρχουν δύο site που πηγαίνω. Το πρώτο το λένε Charturbate. Εκεί υπάρχει live show και χρήστες που βλέπουν και κάνουν comments.

      Έχει σημασία που ειναι live. Καταλαβαίνεις; Δεν είναι το ίδιο, είναι... Το ότι είναι ζωντανό έχει σημασία. Είναι... οκ, καταλαβαίνεις.

      Και έχει μια συλλογή από μοντέλα , έχει 60 με 100 σελίδες από μοντέλα και σε κάθε σελίδα 90 μοντέλα. Έχουν σημασία τα σχόλια. Τα διαβάζω. Γιατί έχουν σημασία. Παρένθεση: σε ένα live είναι μια κοπέλα και κρατάει ένα δονητή. Δεν πληρώνεις ακριβώς. Δεύτερη παρένθεση: μπορείς να δώσεις tips με βάση το δικό τους νόμισμα, τα tokens, και ανάλογα με τα tips κάνει κάτι με το δονητή.

     Όπως έλεγα, είναι μια κοπέλα και κρατάει ένα δονητή. Και γράφει ένα τύπος. Ένας από τους τύπους που είναι έτσι. "Take off panties. Show pink pussy." 

     Είναι αστείο.

     Ε, ειναι αστείο.

     Οι καλές σελίδες είναι αυτές με τους λιγότερους viewers. Αυτές με τα πολλά tokens καταλήγουν να είναι ένα πολύ δομημένο show, ε... ναι... στημένο σε κάποιο κρεβάτι με webcam ή σε κάποιο καναπέ...ναι... Έτσι πρέπει να ψάξεις αρκετά.

     Βρήκα τις προάλλες κάτι απίστευτο. Μια κοπέλα juicy με πρόσωπο όχι όμορφο, αλλά προφανώς όμορφο, αλλά προφανώς όχι άσχημο, η οποία είχε θεματικές. Ξέρεις... θεματικές. Ξέρεις πόσο μ' αρέσουν, εννοώ, οι θεματικές. Εννοώ , ξέρεις. Και το πλάνο ήταν πολύ καλό. Δηλαδή πάρα πολύ κινηματογραφικό. Φαινόταν μια σκάλα τεράστια ξύλινη που έκανε γωνία στην κορυφή του πλάνου και ένα μεγάλο βιτρό πάνω αριστερά από τη σκάλα. Αυτή είχε μείνει μόνη της σε ένα πλούσιο σπίτι και περίμενε τον οδοντίατρο να της φτιάξει μια γέφυρα. Και ο οδοντίατρος είχε έρθει και είχε χτυπήσει το κουδούνι και αυτή κατεβαίνοντας τις σκάλες είχε πέσει και δε μπορούσε να σηκωθεί και το πλάνο ήταν αυτή πεσμένη στη σκάλα για τρεις ώρες! Δεν έσπασε χαρακτήρα για τρεις ώρες, δεν κουνήθηκε, εννοώ... τι στο... και έλεγε πράγματα διάφορα, απίστευτα, δεν ξέρω αν ήταν από σημειώσεις, αν είχε γράψει κείμενο πάντως έλεγε απίστευτα πράγματα. Και το φως, είχε ακόμα και καλό φωτισμό. Στη σελίδα υπήρχαν τριών ειδών τύποι που έκαναν comments. Όχι εγώ δεν έκανα. Εννοείτε δεν έκανα. Εγώ απλά βλέπω. Υπήρχαν τριών ειδών comments.  Οι τύποι που ήταν, καταλαβαίνεις , και μίλαγαν για το αιδοίο της, οι τύποι που είχαν μπει για να τον παίξουν και είχαν πάθει σοκ με αυτό που βρήκαν και η τρίτη ομάδα ήταν : ουάου αυτό είναι τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου