Κυριακή 21 Απριλίου 2013

I DID IT FOR TEH LULZ

The stories and information posted here are autistic artistic works of fiction and falsehood. Only a fool would take anything posted here as fact.


"pseudo-"  όπως λέμε  sudo rm -rf ~/.local/share/Trash/files/*

[Υπότιτλος: Ελευθερία]
Αν θέλετε να είστε "πρακτικοί", οι σύντροφοι Bakunin και Kropotkin έχουν τερματίσει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. (Την ελευθερία εννοώ).
Επειδή είμαι άνθρωπος της λογικής γνωρίζω πολύ καλά πως η έννοια ελευθερία δεν υφίσταται στην απόλυτη μορφή της. Άπειροι φιλόσοφοι και άλλοι τόσοι μπουρδοφιλόσοφοι επιχειρηματολόγησαν για αυτό το πρόβλημα (δαρβινικός ντετερμινισμός, ελευθερία της βούλησης κτλ. κτλ. κτλ.) και τα πορίσματά τους καταδεικνύουν το παραπάνω.
Αν ήμουν Αναλυτικός (και όχι μπουρδοφιλόσοφος) θα εφάρμοζα την ίδια τεχνική που εφαρμόστηκε για την έννοια "αλήθεια" . Επειδή κάθε σκεπτόμενο ον (εκτός από κάτι καθυστερημένους) γνωρίζει πλέον (εν έτη 1887) ότι η έννοια αλήθεια είναι αστεία, αυτή θα πρέπει να αντικατασταθεί με το σχετικότερο όρο "βεβαίωση". Το πρόβλημα με τέτοιες αντιστοιχήσεις όμως, είναι ότι δείχνουν απλά  ότι η αρχική έννοια περισσεύει.
Άρα και η ελευθερία είναι καταδικασμένη να πεθάνει (σαν έννοια).
Μια "μέτρια ελευθερία- ελευθερία2" η οποία θα μπορούσε να ονομαστεί όπως ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ θέλω ως υποθετικός αναλυτικός, είναι εξίσου άχρηστη με την αρχική προβληματική.
Άρα απορρίπτεται.
Εγώ όμως δεν είμαι αναλυτικός φιλόσοφος. Γιατί δεν γεννήθηκα, παρά, πολύ αργά.
Εγώ πιστεύω ότι πραγματική ελευθερία είναι ο θάνατος.
Άμα έχεις αρχίδια ψόφα.
Γιατί η ύπαρξη συνεπὰγεται αυτόματα ( και εδώ μπορεί η ύπαρξη να εξισωθεί με την peccato originale  του Αυγουστίνου) κάποιου είδους ανελευθερίες.
Αντίθετα, η ανυπαρξία (έγκυρο αποτέλεσμα του θανάτου), πέρα από τα  πάμπολλα θετικά που προσφέρει σε απαλλάσσει και από οποιαδήποτε πθανότητα να καταπιεστείς.
Έτσι κι αλλιώς, ελευθερία ή θάνατος.
Και αφού όχι ελευθερία
 άρα θάνατος.


















Συμβολικά :
Έστω x  ελευθερία
και y θάνατος.

x ∨ y
¬x→y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου